Descriere:Oplata.md este platfomă comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii: achită telefonia mobilă, servicii comunale, internet, credite sau plăți de stat. Introduce datele din chitanță și plătește folosind orice card bancar, portofele electronice și chiar cryptovaluta!
Adresa:or. Chişinău, Bd. Decebal 6, or. Chișinău, Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Portofelul tău online. Plăți online (facturi și servicii, transferuri, achitarea facturilor). Înregistrarea e gratuită, utilizarea comodă și sigură.
Adresa:or. Chişinău, Bd. Decebal 6, or. Chișinău, Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cu Forza Credit toată lumea poate obține bani în credit fără gaj atunci când are nevoie cu adevărat - rapid, convenabil și responsabil. Aplică online!
Adresa:or. Chişinău, str. Ismail 58/1, bd. Moscovei ½
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Credit Ușor este o marcă creată de compania Top Leasing & Credit, fiind o afacere cu capital străin. Fondatorii companiei au o bogată experiență financiară și o reputație ireproșabilă.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Finstar Financial Group este o companie internațională de investiții privată care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul este axat pe fintech, dar istoric a avut un mare succes în domeniile serviciilor financiare, tehnologiei informaționale, retail FMCG, mass-media și imobiliare. Finstar are 20 de ani de experiență în lansarea de proiecte noi, restructurarea companiilor existente, încheierea de acorduri de parteneriat, fuziuni, achiziții și investiții în start-up-uri.
Adresa:or. Chişinău, bl.Stefan cel Mare
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Credit7 este compania care oferă acces la finanțare oricărei persoane capabile să gestioneze un credit. Nu avem condiții exagerate și nu cerem gaj, nu impunem clienții să prezinte o mulțime de documente. Clienții noștri sunt tratați întotdeauna cu stimă, onestitate și fără discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, vârstă sau antecedente financiare.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Oferim împrumuturi avantajoase, de la 1000 - 40 000 lei, până la 24 luni. Acum, nu trebuie să mai aștepți la cozi pentru a obține un credit pentru bunuri de consum sau pentru finanțarea serviciilor.
Adresa:or. Chişinău, Chișinau, bd. Decebal 76/4 et.2
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL este o societate comercială de microfinanțare înființată la data de 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova. Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și reputative organizații de microfinanțare în Republica Moldova.

Adresa:or. Chişinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 128
vezi mai multe detalii aici
Descriere:We offer you a very special money loan, a maximum of 48 quick and easy hours that varies from $ 500 to $ 1,500,000, with an interest rate of 2%. Here are the following addresses for information.
Whatzapp number: +33756852368
Email: bankia.web.net@gmail.com
Adresa:s. Cimişeni,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Noi facem investiții și împrumuturi între persoane fizice de toate tipurile Oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Transferurile noastre sunt furnizate de către o bancă pentru securitatea tranzacției. Răspuns în termen de 48 de ore de la o cerere de credit ipotecar plin. Ai nevoie de bani? Ați fost respinse peste tot? avem o soluție pentru tine, face cererea si va vom ajuta. kucinskasevaldas1@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici