Descriere:Bilete de avion ieftine din Chisinau spre orice destinatie. Rezervare bilete avia online. Cele mai mici preturi la zboruri low cost din Moldova 24/7.
Adresa:or. Chişinău, Republica Moldova, Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun 62, MD-2005
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Buna ziua , Persoane fizice romani, am plati între privat pentru a va ajuta sa iesi din impasul provocat de catre banci, de respingere a fisierelor de credit de aplicare, Suntem un grup de experti financiari, care va pot da un împrumut si cu conditiile care fac viata mai utoara. Ne face împrumuturi variind de la o luna la 360 luni, ti ne-am împrumuta € 1000 la € 900.000. Rata de interesul nostru este de 3% pe an, aici sunt domeniile în care putem ajuta: * financiar * Ipoteca * Credit pentru Investitii * Creditul Auto * Consolidarea datoriilor * Achizitionarea de puncte de credit * Personal de imprumut * Banca ilegala si ai putea fi bancile sau aveti mai bine un proiect si nevoie de finantare, va rugam sa ne contactati si va vom ajuta ( balanescu.laura9@gmail.com ) multumesc.
Adresa:or. Chişinău, buzau
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea unei mașini, pentru achiziționarea unei motociclete, pentru crearea propriei afaceri, pentru nevoile dumneavoastră personale, mai multe îndoieli. Am acordat credite personale de la 3.000 € la 35.000.000 €, cu o rată nominală de 3%, indiferent de sumă. Specificați în cererile dvs. de împrumut suma exactă pe care doriți și termenul de rambursare.
Pentru mai multe exemple, contactați-ne la adresa: patriciunina@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Căutați finanțare pentru a vă relua activitățile sau pentru a realiza un proiect sau pentru a cumpăra un apartament, dar, din păcate, banca vă cere condiții în care nu sunteți în măsură să completați problema. o persoană, acord credite în valoare de la 3000 € la 5.000.000 € tuturor persoanelor care sunt în măsură să-și respecte angajamentele. În plus, rata dobânzii este de 3% pe an. sau aveți nevoie de bani din alte motive, nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații.
contactați: patriciunina@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Sunteți în dificultate financiară? Vrei să începi propria afacere? Aceasta companie de împrumut a fost înființat organizații pentru drepturile din întreaga lume, cu scopul unic de a ajuta pe cei săraci și persoanele cu dificultăți financiare ale vieții. Oferta de împrumut este egală cu 2.000 € până la 7.000.000 €.

Dacă doriți să solicitați un împrumut, revenim cu detaliile de mai jos pe e-mail: patriciunina@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Domnule / doamnă
Aveți nevoie de împrumuturi speciale pentru a face față dificultăților sau a ieși din impasul care cauzează băncile prin respingerea cererii dumneavoastră de credit. Suntem în măsură să vă împrumutăm suma de care aveți nevoie și în condiții foarte rezonabile. Acestea sunt domenii în care vom acorda credite: * Finantare * Credite Imobiliare * Credite l`investissement * Creditul Auto * Achiziționarea de credit * Credite personale esti blocat interzice banca și nu aveți beneficiul băncilor sau ai mai bine au un proiect și au nevoie de finanțare, credite necorespunzătoare sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut vă rugăm să nu ezitați să luați legătura cu noi pentru a afla mai multe despre eforturile mele de urmat pentru a obține dvs. de împrumut.
Email: patriciunina@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania traderilor de succes. Iti oferim abordare inovativa asupra dezvoltarii business-lui si programelor de parteneriat prin utilizarea noilor tehnologii si platformei de tranzactionare de ultima generatie. Istoria companiei se bazeaza pe experienta tranzacționarii traderilor pe pietele Forex | Stocks | Commodities. Conditiile de tranzactionare si parteneriat propuse ofera fiecaruia sansa de a se simti parte a echipei Pelliron.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Intermedieri în comerţul cu textile, confecţii din blană, încălţăminte şi articole din piele.
Intermedieri în comerţul cu produse diverse. Intermedieri în comerţul cu produse alimentare, inclusiv băuturi, şi tutun.
ntermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate.
Intermedieri în comerţul cu mobilă, articole de menaj şi de fierărie.
Lucrări de construcții.
Comerţ cu ridicata nespecializat.
Comerţ cu ridicata al zahărului, ciocolatei şi produselor zaharoase.
Comerţ cu ridicata al mobilei, covoarelor şi a articolelor de iluminat.
Comerţ cu ridicata al mobilei de birou.
Comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor.
Comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Comerţ cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat şi al articolelor de uz casnic n.c.a., în magazine specializate.
Adresa:or. Chişinău, str. Mitropolit Varlaam 65,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Привет,

Я MR ANDREI VIOREI, бизнесмен французского происхождения и проживающий во Франции.

Чтобы бороться с нищетой и исключением банков, я предлагаю онлайн:

-Бизнес-кредиты

-Персональные кредиты

-Финансовые кредиты

- Кредиты на недвижимость

И все - от 5000 евро до 500 000 евро.

Кредитная процентная ставка составляет 3% на весь кредит и

условия предоставления кредита очень просты. Запрашиваемые кредиты

получаются в течение 48 часов после подачи файлов. мой

предложение серьезно, вы можете это увидеть

процедура, которая является правовой процедурой предоставления кредита между

частности.

Свяжитесь со мной сегодня и сообщите мне сумму

деньги, которые вы хотите заимствовать. Мой адрес электронной почты:
andreiviorel03@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Harta Justitiei ofera comoditatea de a interactiona cu actorii sistemului judiciar din Moldova si ofera societatii o perceptie reala a muncii acestora.
Adresa:or. Chişinău, str. Ștefan cel Mare 111
vezi mai multe detalii aici