Descriere:Anvelopele este un atelier de reparatii auto care repara sistemul de alimentare al unui autoturism la un pret atractiv in Chisinau. Maeștrii îl vor verifica imediat și vor da o evaluare a stării. Repararea sistemelor de combustibil necesită experiență și cunoștințe profesionale.
Adresa:or. Chişinău, Calea Basarabiei
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania KROVTEH SRL - lider pe piața națională a materialelor de construcție și asamblare a acoperișurilor pentru case și blocuri de locuit. Ne ghidăm în activitatea noastră de profesionalism, calitate și diversitate. Portofoliul produselor noastre este unul extins, fiind format din țiglă metalică (perfectă pentru acoperișurile spațiilor locative sau industriale), tablă profilată (perfectă pentru garduri, acoperișuri) și accesorii. Fiecare detaliu este conceput cu grijă și atenție la detalii, ceea ce garantează o longevitate și o utilizare îndelungată.
Fiecare item tehnic este construim conform standardelor europene de calitate, ceea ce nu doar asigură durabilitatea acoperișului unei locuințe, ci și permite protecția întregii locuințe de intemperiile meteorologice care pot apărea. Sistemele noastre pluviale și accesoriile adiacente sunt ușor de integrat într-un acoperiș care va asigura integritatea casei tale. În plus, beneficiezi de cele mai avantajoase prețuri de pe piață.
Adresa:or. Chişinău, Chisinau, str. Uzinelor 165/b
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.
Adresa:or. Chişinău, Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania "Metall.md" oferă o gamă completă de servicii pentru fabricarea structurilor metalice la un cost rezonabil în Chișinău și Moldova. Puteți comanda de la noi: hangare, depozite, structuri metalice, case modulare, birouri modulare, magazine modulare, Containere bloc( cabine), puncte de control și alte clădiri prefabricate și bloc-modulare.
Adresa:or. Chişinău, Str. Uzinelor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem partenerul de încredere pentru companiile de construcții care apreciază calitatea și termenii rapizi de efectuare a lucrărilor. Dar și pentru persoanele fizice care caută calitate și garanția lucrărilor, deservire profesionistă și termeni respectați!
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sawda Capital Finance is a reputed and licensed moneylender, offering loans at low interest rates. The company is registered with the ministry of law. Our mission is to help people who are in need of cash by lending them money. We do not need any credit score, collaterals and deposits to process your loan request.
Some of the services provided by the company are:
1. Personal Loans
2. Business Loans
3. Payday Loans
4. Debt Consolidation Loans

Apply for a loan today.

Email: sawda.finance@gmail.com
Phone: +918415036110
WhatsApp: +918415036110
Adresa:s. Elizaveta,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Pregătirea actelor pentru redobândirea cetăţeniei române
Cazier judiciar moldovenesc
Cazier judiciar român
Obţinerea paşaportului
Stadiul soluţionării dosarului
Transcrierea actelor de stare civilă
Obţinerea Buletinului Românesc
Permis de conducere Românesc
Alocaţii pentru copii
Aplicarea menţiunii de căsătorie şi divorţ/deces
Reîntregirea Familiei
Clarificarea Cetăţeniei Române
Pregătirea actelor pentru depunerea Jurămîntului de credinţă faţă de România.
Duplicat certificate de naştere/căsătorie
Rectificarea actelor de stare civilă româneşti
Certificat de celibatar
Recunoasterea Diplomei
Adresa:or. Chişinău, Grigore Ureche, 14, of. 1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:"Absolut Studio" О.О.О. предлагает вам консультации по инвестированию в недвижимость, для всех видов зданий.
- Оценка Стоимости Инвестиций
- Проектирование (архитектурного, инженерного раздела и т.д.)
- Project Management - Управление и организация строительного процесса

"Absolut Studio" S.R.L. vă propune servicii de consultanță pentru investiții în domeniul imobiliar, indiferent de complexitatea construcției.
- Estimare Cost Investiție
- Proiectare (compartiment Arhitectură, Inginerie etc.)
- Management în construcții Project Management (planificarea, organizarea etapelor de construcție)
Adresa:or. Bălţi, str. 31 August 1989
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Fiind una dintre cele mai de incredere Companii de constructii din Chisinau, Astercon ofera apartamente din materiale inovative si planimetrie inteligenta.
Adresa:or. Chişinău, str. M. Viteazul 19/2
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău, bd. Mihai Viteazul 19/1
vezi mai multe detalii aici