Descriere:Компания "ProPaс" SRL является надежным партнером в поиске и предоставлении упаковочных решений на рынке Республики Молдова. Сотрудничество с компанией "ProPac" SRL, это гарантированный путь к успешному процветанию вашего бизнеса. Наша компания располагает развернутым ассортиментом сертифицированных упаковочных материалов таких как: стретч пленка,термоусадочная пленка, термоусадочный полиэтилен, профессиональный скотч, полипропиленовая лента, полипропиленовая пленка (BOPP), гофротара, поддоны деревянные, упаковочное оборудование. Проверенная система доставки товаров, обеспечит продуктивную работу ваших подразделений. Подлинная миссия нашей компании заключается в поиске и предложении лучших упаковочных решений, отвечающих потребностям компаний и каждого человека в отдельности.
Adresa:or. Chişinău, STR INDUSTRIALA
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Servicii scenotehnice profesionale pentru evenimente indoor si outdoor, inchiriere si deservire echipamente specifice: sunet, lumini, videoproiectie si decoruri din lumini arhitecturale, backline si echipamente pentru live, scena, podium, efecte speciale, laser. Consultatii si instalare echipamente sunet, lumini, video pentru teatre, cafe, bar si alte localuri, magazine, centre comerciale...
Ne place ceia ce facem! In rezultat clientii nostri ramin multumiti dupa colaborarea cu noi si ne recomanda prietenilor. Va stam la dispozitie cu consultatii, instalatii, servicii, arenda sau chirie in privinta echipamentului de lumini, sunet, video, scena, podium pentru orice eveniment. Contractati-ne 069339933 sau https://www.facebook.com/fainalumina/
Adresa:or. Chişinău, Hristo Botev
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:s. Delacău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Salut aveți nevoie de finanțare pentru casa ta, pentru afacerea dvs., pentru achiziționarea de mașini, pentru a cumpara motocicleta, pentru a crea propria afacere, pentru mai multe nevoile dvs. îndoială personale. Acordăm împrumuturi personale de la 2000 la 850.000 €, cu o rată a dobânzii nominală de 3%, indiferent de suma. Vă rugăm să ne spuneți în aplicațiile dvs. de împrumut suma exactă pe care doriți și data. Va rugam sa ne contactati pentru creditele personale: Credit Bonnaventure service 24/24 ore P.S: Am împrumuta numai persoanelor cu succesorii să mă plătească. Contact: dinaeugenias@gmail.com
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sunt acționar și director al unei bănci private
mai multe companii în schimb. Sunt o mamă în afaceri. eu
un atu foarte important. Sunteți, de asemenea, o moralitate privată bună,
onest și de încredere în urma unei conversații cu unul dintre consilierii mei
Financiar, am decis să facă împrumuturi variind de la 3.000 de euro
până la 900,000 de euro pentru a ajuta pe cei care, din păcate,
nu au acces la banca condițiile lor de dificil de îndeplinit, așa că aici
email-ul meu pentru detalii: grill.judth88@gmail.com
Adresa:or. Ialoveni,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Infoteze.com reprezintă o echipă de specialiști ce oferă servicii profesionale clienților săi. Serviciile noastre sunt furnizate la un standard ridicat de calitate și ținînd cont permanent de cerințele clienților. Echipa noastră este partenerul ideal pentru personale care doresc să economisească timp, nervi, nopți nedormite în căutarea informației necesare. Deasemenea realizăm toate modificările și completările solicitate de coordonatorul de teză GRATIS! Colaborăm în termenii solicitați de client. Asigurăm originalitatea tezei (control prin sistemul anti-plagiat), calitatea și caracterul științific al tezei oferite! Credem cu tărie că cine deține informația, stăpînește situația!
Adresa:or. Chişinău, -
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Echipa noastră este specializată în prestarea serviciilor educaționale, avînd la bază colaboratori din diverse domenii cu o experiență bogată în elaborarea tezelor de licență, master și doctorat.

Experiența noastră în elaborarea tezelor se încadrează în toate specialitățile actuale, fie că doriți un proiect de specialitate, fie o teză de licență sau teza de master, noi suntem în măsură să realizăm o lucrare originală, bine documentată, elaborată în conformitate cu cerințele instituțiilor de învățămînt superior din Republica Moldova și România!
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem o agenție de Digital Marketing ce are ca scop livrarea serviciilor de promovare a website-urilor și a business-urilor online.

Vă prestăm cele mai calitative servicii SEO în România și Republica Moldova: SEO, SMM, Adwords și altele. Avem grijă să utilizăm cele mai cotate instrumente de analiză, să creăm rapoarte detaliate și să vă prezentăm rezultatele obținute.

Analizăm nivelul de optimizare a site-ului dvs. din perspectiva unui Motor de Căutare și, totodată, din punctul de vedere al unui potențial client. Raportăm această analiză, la nivel avansat, urmărim gradul de optimizare al site-urilor concurenților dvs., și vă înmânăm soluția garantată pentru creșterea vizibilității pe internet conform tipului de activitate deținut.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem o Agentie de detectivi particulari cu o bogata practica de lucru in domeniu.
Noi petrecem:
- Investigatii private sofisticate,
- Investigarea infidelitatii,
- Relatii conjugale si extraconjugale,
- Copii nascuti in afara familiei,
- Mediul de comunicare al copilului minor,
- Supravegherea obiectului,
- Cautarea persoanelor si a averii,
- Stabilirea locului aflarii persoanei,
- Verificarea partenerului de afaceri,
- Colectarea de informatii,
- Verificarea personalului,
- Testarea la Detectorul de minciuni,
- Consultari juridice,
Alte investigatii private.

Avantajele agentiei de detectivi «DETECTIV SERVICE» sunt:
- operativitate,
- confidentialitate,
- profesionalism,-
- experienta avansata,
- relatii de parteneriat,-
- tehnica performanta si preturi accesibile.

Contacteaza un detectiv particular al agentiei noastre si vei fi ajutat!
Adresa:or. Chişinău, Stefan cel MAre
vezi mai multe detalii aici