Descriere:Achilles Anvelope este o marcă din Indonezia specializată în producerea de anvelope de înaltă calitate la prețuri accesibile. Gama noastră include o varietate de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane, crossover-uri și vehicule mici de transport. Achiziționați anvelope Achilles aici pentru șoferii care preferă un stil de conducere calm și confortabil. Cumpărați anvelope în Chișinău la prețuri avantajoase chiar acum!

Toate anvelopele sunt dezvoltate folosind tehnologia Ecosafe, care îmbunătățește semnificativ performanțele autovehiculului pe șosea, reduce rezistența la rulare și contribuie la economisirea combustibilului, aici oferind beneficii semnificative șoferilor. Principalul avantaj al anvelopelor Achilles este prețul accesibil la o calitate înaltă. Acest lucru se datorează amplasării noastre în Indonezia, cel mai mare furnizor mondial de cauciuc natural din care sunt fabricate anvelopele. Acum, gama
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Купить кондиционер в Кишиневе: где, как и какой?

Летняя жара в Кишиневе может быть очень сильной. Если вы хотите создать в своем доме комфортный микроклимат, кондиционер станет незаменимым помощником. Мы расскажем, где, как и какой кондиционер купить в Кишиневе.

Adresa:or. Chişinău, Burebista
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Vă doriți o locuință nouă? Vreți să cumpărați sau vindeți un imobil? Market Imobile vă propune cele mai bune soluții. Aici puteți obține cel mai bun rezultat in cel mai scurt timp. Un avantaj pentru dvs. este faptul că nu achitați absolut nimic pînă cînd nu v-ați văzut realizat scopul propus.

Ne puteți găsi pe adresa or. Chișinău (Rișcani) str. Miron Costin 13/6
si pe: Viber: +37379985599 WhatsApp: +37379985599
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Depozitarea anvelopelor în service-ul nostru auto va fi rapidă și fără probleme. După ce vă lăsați mașina la noi și vă vom furniza o chitanță, care va indica marca mașinii, lucrările efectuate și prețul.
Adresa:or. Chişinău, Strada Calea Basarabiei 38, Chișinău
vezi mai multe detalii aici
Descriere:RE/MAX este o rețea internațională de birouri francizate deținute și operate în mod independent. În calitate de lider global al industriei, deschidem ușile agenților și aducem clienții noștri acasă. Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți imobiliare decât RE/MAX.
Adresa:or. Chişinău, Str. Calea Orheiului 28/1 et.3 Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Поручите нам продажу вашего объекта!

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости.

Профессиональные услуги на рынке недвижимости!

Агентство недвижимости Market Imobile , выполняем следующие виды услуг:
-продажа-покупка объектов (1-10%) - жилой недвижимости ,эксклюзивной недвижимости ,коммерческой недвижимости ,земельных участков ,
-поиск объектов под заказ
-сдача в аренду объектов недвижимости
-консультации по вопросам продажи-покупки-аренды объектов (бесплатно)
-подготовка документов для проведения операции продажи-покупки-аренды объектов (в нотариате)
-юридическое сопровождение сделки при наличии покупателя и продавца (0.7-1%)

Качество, надежность и безопасность гарантируем.

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости. Главная цель нашей команды - постоянное улучшение качества оказанных услуг.
Миссия компании MARKET IMOBILE состоит в оказании самых инновационных и доступны
Adresa:or. Chişinău, M.Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Skladovka MD este un depozit modern pentru depozitarea în siguranță a lucrurilor personale și a bunurilor comerciale. Oferim spre chirie boxe calde, uscate și curate de la 1,2 m³ la 20 m² cu acces non-stop, precum și oficii complet mobilate de la 5 la 20 m², dotate cu tot ceea ce este necesar pentru condiții de muncă confortabile.
Adresa:or. Chişinău, str. Burebista
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazinul Online "Mebel Moldova" oferă servicii de producere a mobilei la comandă de la producător la un preț avantajos. Aici puteți comanda mese și scaune, dulapuri, rafturi, grupuri de mese și alte mobilier.
Adresa:or. Chişinău, Alecu Ruso 59/4
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Importator de produse electrotehnice de calitate inalta, Intreruptoare automate, sigurante, iluminare LED, piloni iluminare stradala, proiectoare stradale, iluminare stradala, lustre, contactoare, panouri, generatoare, stabilizatoare, transformatoare etc.
Adresa:or. Chişinău, or.Chisinau, str.Petricani 17/3 dep.3
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Bilete de avion ieftine din Chisinau spre orice destinatie. Rezervare bilete avia online. Cele mai mici preturi la zboruri low cost din Moldova 24/7.
Adresa:or. Chişinău, Republica Moldova, Mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun 62, MD-2005
vezi mai multe detalii aici