Descriere:Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor.
Adresa:or. Chişinău, Str. Ștefan Cel Mare, Chișinău, R. Moldova
vezi mai multe detalii aici

Descriere:Compania Anvelope.md asigura service auto pentru repararea trenului de rulare al masinii https://anvelopele.md/repararea-trenului-de-rulare/
Adresa:or. Chişinău, Maria Dragan 1/1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ai libertatea sa alegi din peste 1000 de produse profesionale din domeniu cleaning-ului și întreținerii: șervețele hârtie, hârtie igienică, detergenți, coș gunoi, aspiratoare, prosoape, lavete, bureți, saci menajeri, măști și mănuși unică folosință, dispensere, găleți, mopuri. Servicii gratuite: livrare, instalare, testare

https://toreco.md/
Adresa:or. Chişinău, str. Uzinelor, 1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Integrăm IP telefonie cu peste 11 CRM-uri. Înregistrarea apelurilor telefonice, ascultarea și fixarea în CRM a apelurilor și alte funcții găsiți la Sipuni.md.
Adresa:or. Chişinău, str. București 36/2, or. Chișinău, Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.
Adresa:or. Chişinău, str. București 36/2, or. Chișinău
vezi mai multe detalii aici
Descriere:• SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.

• ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

• UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.

Adresa:or. Chişinău, Vasile Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Portalul Poșta Primarului este un serviciu complex pentru activitatea funcționarilor publici din primării. Portalul nostru vă oferă instrumentele necesare și soluții practice pentru o activitate administrativă eficientă.

Adresa:or. Cahul, 31 august 13/3 MD-3901 Cahul, Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Găzduire web profesională în Chişinău şi în toată Moldova. Tehnologii moderne de hosting în mediul virtual: oferirea unor tehnologii rapide şi sigure.
Adresa:or. Chişinău, Moldova, Chișinău, Ștefan cel Mare 196, of.6
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Serviciu de inchiriere masini in Chisinau, eficient si rapid. La Bradus Auto Rent vei gasi cea mai excelenta oferta, pentru o placuta experienta, care o sa iti satisfaca toate nevoile de mobilitate. Iti punem la dispozitie un serviciu de rent a car orientat spre cerintele tale. Obtine maximul in calatoria ta, bucurindu-te, conducand la bordul unei masini super confortabila.
Adresa:or. Chişinău, Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 304 of.4
vezi mai multe detalii aici
Descriere:SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.


ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.


În prezent, deținem 25% din cota de piața vopselelor pentru păr și produselor de ingrijire.
Adresa:or. Chişinău, V. Alecsandri
vezi mai multe detalii aici