Descriere:Companie de transport internațional de mărfuri, cu șoferi calificați si experienta in domeniu. Avem microbus cu remorca de 2,4 T 38 m3
Adresa:or. Chişinău, Bd Dacia 49/6 of 328
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazinul online Mamico.md a fost creat pentru a ajuta părinții care doresc să economisească timp și bani, precum și să găsească toate produsele necesare copiilor într-un singur loc. În plus, site-ul nostru vă va permite să păstrați mereu la curent noile produse din lumea modei pentru copii, alimente pentru copii, educație și divertisment pentru copii.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem mai mult decât o tipografie. Suntem mai mult decât cerneală pe hârtie. Și mult mai mult decât imprimantele cu cele mai noi tehnologii. Suntem o companie de servicii tipografice. De aceea, noi ne străduim să facem totul mai ușor pentru clienții noștri. Indiferent că sunteți persoane fizice, freelanceri, întreprinderi mici sau mari, vă putem oferi servicii tipografice de cea mai bună calitate, la prețuri foarte atractive. Fie că aveți nevoie de carți de vizită, fluturași sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afișe, coli cu antet, invitații, felicitări, coperți de CD sau DVD, broșuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer, aici le găsiti pe toate.
De asemenea la noi gasiti totul pentru nunta invitatii, plicruri, foto-stand, butoniere, bomboniere, elemente de decor, servicii de decor, etc. Colectivul nostru profesionist și utilajele noastre performante fac ca serviciile noastre să fie o soluție la nevoile specifice fiecărui client. Misiunea noastra este
Adresa:or. Chişinău, Puski
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Restaurantul-Cabana “La Bădiș” este o îngemănare frumoasă a unei lumi de tradiţii strămoşeşti cu o deservire la cele mai înalte standarde moderne. Stilul rustic, ca o amintire a unor timpuri idilice, Bucătăria de casă, bucatele alese şi toată atmosfera evocă tradiţia poporului nostru în a da sens actului gastronomic.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Компания LAND DESIGN занимается благоустройством участков и ландшафтным дизайном разного уровня сложности на территориях от 1,5-2 соток до 3-х га. Выполняет проектирование в 3 D-графике утвержденных проектов.
Высаживает крупномеры - деревья лиственных и хвойных пород высотой от 5 до 10 метров и более с комом земли. Выполняет посадки всех видов деревьев и кустарников, цветов многолетних и однолетних, создает из них цветники, клумбы, миксбордеры. Oказывает услуги по вертикальному озеленению интерьера и экстерьера. Осуществляет лечение растений от вредителей и болезней. Устанавливает различные системы полива и освещения.

Compania LAND DESIGN se ocupă cu amenajarea spațiilor verzi si proiectarea peisagistică de diferite nivele de complexitate pe teritorii de la 1,5-2 ari până la 3 hectare. Efectuează proiectarea 3D ale proiectelor aprobate.
Plantează copaci de marimi extra, foioase și conifere cu înălțimi de la 5 până la 10 metri sau mai mult, cu balot de pământ. Efectuează
Adresa:or. Chişinău, Miorita
vezi mai multe detalii aici

Descriere:
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Prof. Dr. Anatolie Taran chirurg plastician, categoria superioară, doctor habilitat în științe medicale, Profesor universitar.
Adresa:or. Chişinău, Cuza Voda
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Pompe WILO, automatizări Danfoss, armatura industiala Tecofi, contoare termice Diehl Metering, schimbătoare de căldură și vase de exp. Zilmet
Adresa:or. Chişinău, Gh. Asachi
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sistem de management a relațiilor cu clienții și automatizare a proceselor de vînzare.
Adresa:or. Chişinău, Bucuresti
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Accesați site-ul nostru și comandați online produsele necesare cu Livrare Gratuită în Toată Moldova.
Găsiți în magazinele noastre produse pentru orice vârstră sau necesitate:
- Îmbrăcăminte,
- Înălțăminte,
- Textile pentru casă,
- Veselă,
- Totul pentru bucătărie,
- Totul pentru baie,
- Totul pentru grădină,
- Jucării pentru copii
- Electrăcasnice & Electronice
- Accesorii Electronice
- Accesorii Auto
- Articole de decor
...
Veți găsi produse Calitative la Prețuri de la Producător !

Vă așteptăm să ne vizitați și să aveți o experiență plăcută.
Grăbiți-vă să beneficiați de Produse Calitative și Deservire la Nivel!
Adresa:or. Chişinău, Calea Ieșilor 28/2
vezi mai multe detalii aici