Descriere:În grădinița privată Star Kids din sectorul Ciocana, piciul tău se va afla în siguranță și confort, iar muzica și sportul vor deveni ocupațiile lui preferate.
Adresa:or. Chişinău, str. Ginta Latina 12/20
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aquaterra Sport School oferă o gamă largă de secțiuni sportive, creative și de dezvoltare pentru copii de orice vârstă. Înscrie-ți copilul acum, nu rata!
Adresa:or. Chişinău, str.Ginta Latina 12/13
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții. Echipa noastră te ajută să rămâi în formă! Dacă alegi, alege cel mai bun!
Adresa:or. Chişinău, Ginta Latina 12/5
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cu Forza Credit toată lumea poate obține bani în credit fără gaj atunci când are nevoie cu adevărat - rapid, convenabil și responsabil. Aplică online!
Adresa:or. Chişinău, str. Ismail 58/1, bd. Moscovei ½
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania Linella a fost fondată la 17 octombrie 2001 şi este prima reţea naţională de magazine alimentare din RM.
Succesul companiei se datorează orientării toatale spre client şi filosofiei companiei redate simplu, în cîteva cuvinte, prin sloganul nostru: “Alături zi de zi”.

Adresa:or. Chişinău, Chișinău, șos. Muncești, 121
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aveți nevoie de o apostilă de documente pentru obținerea cetățeniei României, Federației Ruse sau a Republicii Moldova, angajarea în străinătate, educație sau căsătorie? Ai nevoie de o apostilă de documente și ai părăsit deja Moldova? Nici o dorință de a pierde timpul pe cozi și birocrație în Ministerul Justiției al Republicii Moldova, oficiul registrului sau autoritățile judiciare? Comandați o apostilă de documente la Chișinău cu noi!
Adresa:or. Chişinău, str. Grigore Ureche
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Поручите нам продажу вашего объекта!

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости.

Профессиональные услуги на рынке недвижимости!

Агентство недвижимости Market Imobile , выполняем следующие виды услуг:
-продажа-покупка объектов (1-10%) - жилой недвижимости ,эксклюзивной недвижимости ,коммерческой недвижимости ,земельных участков ,
-поиск объектов под заказ
-сдача в аренду объектов недвижимости
-консультации по вопросам продажи-покупки-аренды объектов (бесплатно)
-подготовка документов для проведения операции продажи-покупки-аренды объектов (в нотариате)
-юридическое сопровождение сделки при наличии покупателя и продавца (0.7-1%)

Качество, надежность и безопасность гарантируем.

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости. Главная цель нашей команды - постоянное улучшение качества оказанных услуг.
Миссия компании MARKET IMOBILE состоит в оказании самых инновационных и доступны
Adresa:or. Chişinău, M.Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Fabrica de mobilă „Confort” SRL propune un spectru larg de mobilier de corp şi capitonat pentru casă şi oficiu. Aici este comercializata mobilă fabricată cu ajutorul unor echipamente înalt tehnologice, conform standardelor contemporane, recunoscute de experţi internaţionali.

Adresa:or. Chişinău, str.Mesager, 19
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cele mai delicioase bucate în meniul Andys Pizza! Comandaţi mâncare acasa, în oficiu sau faceţi comanda prealabilă.
Adresa:or. Chişinău, Chișinău, str. Decebal
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Skladovka MD este un depozit modern pentru depozitarea în siguranță a lucrurilor personale și a bunurilor comerciale. Oferim spre chirie boxe calde, uscate și curate de la 1,2 m³ la 20 m² cu acces non-stop, precum și oficii complet mobilate de la 5 la 20 m², dotate cu tot ceea ce este necesar pentru condiții de muncă confortabile.
Adresa:or. Chişinău, str. Burebista
vezi mai multe detalii aici