Descriere:"Punctul de plecare pentru crearea companiei a fost dorința de a-și organiza producere și comercializarea construcțiilor PVC. În 2005 În baza patentei de întreprinzător a fost achiziționat un depozit și după o reconstrucție completă a acestuia, a fost echipat un atelier de producere a construcțiilor PVC. Capacitățile de producție au început să crească și în 2008 s-a decis să se înregisreze compania KIDYUKAR S.R.L. cu marca comercială YUKAR (înseamnă în sus). În spatele fiecărei ferestre finalizate se află munca unei echipe numeroase de profesioniști: operatori, manageri de vânzări, ingineri, secția logistică, montatori și instalatori.
Compania este situată în Ceadîr - Lunga și este responsabilă de: producere, logistică, marketing și distribuție."

Adresa:or. Comrat, Ceadîr-Lunga, str. Lenin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Descopera produsele profesionale ESTEL pentru saloane de infrumusetare si coafori profesionisti. Cumpara produse pentru par ESTEL Professional online pe estel.Md. Totul pentru ingrijire, vopsire si styling par. Gama larga pentru ingrijirea parului si pielii acasa. Livrare rapida in toata Moldova.

Adresa:or. Chişinău, Vasile Alecsandri 139/3, Chișinău, Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania KROVTEH SRL - lider pe piața națională a materialelor de construcție și asamblare a acoperișurilor pentru case și blocuri de locuit. Ne ghidăm în activitatea noastră de profesionalism, calitate și diversitate. Portofoliul produselor noastre este unul extins, fiind format din țiglă metalică (perfectă pentru acoperișurile spațiilor locative sau industriale), tablă profilată (perfectă pentru garduri, acoperișuri) și accesorii. Fiecare detaliu este conceput cu grijă și atenție la detalii, ceea ce garantează o longevitate și o utilizare îndelungată.
Fiecare item tehnic este construim conform standardelor europene de calitate, ceea ce nu doar asigură durabilitatea acoperișului unei locuințe, ci și permite protecția întregii locuințe de intemperiile meteorologice care pot apărea. Sistemele noastre pluviale și accesoriile adiacente sunt ușor de integrat într-un acoperiș care va asigura integritatea casei tale. În plus, beneficiezi de cele mai avantajoase prețuri de pe piață.
Adresa:or. Chişinău, Chisinau, str. Uzinelor 165/b
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.
Adresa:or. Chişinău, Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași
vezi mai multe detalii aici
Descriere:În grădinița privată Star Kids din sectorul Ciocana, piciul tău se va afla în siguranță și confort, iar muzica și sportul vor deveni ocupațiile lui preferate.
Adresa:or. Chişinău, str. Ginta Latina 12/20
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aquaterra Sport School oferă o gamă largă de secțiuni sportive, creative și de dezvoltare pentru copii de orice vârstă. Înscrie-ți copilul acum, nu rata!
Adresa:or. Chişinău, str.Ginta Latina 12/13
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aquaterra este o abordare cuprinzătoare a sănătății și frumuseții. Echipa noastră te ajută să rămâi în formă! Dacă alegi, alege cel mai bun!
Adresa:or. Chişinău, Ginta Latina 12/5
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cu Forza Credit toată lumea poate obține bani în credit fără gaj atunci când are nevoie cu adevărat - rapid, convenabil și responsabil. Aplică online!
Adresa:or. Chişinău, str. Ismail 58/1, bd. Moscovei ½
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania Linella a fost fondată la 17 octombrie 2001 şi este prima reţea naţională de magazine alimentare din RM.
Succesul companiei se datorează orientării toatale spre client şi filosofiei companiei redate simplu, în cîteva cuvinte, prin sloganul nostru: “Alături zi de zi”.

Adresa:or. Chişinău, Chișinău, șos. Muncești, 121
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Aveți nevoie de o apostilă de documente pentru obținerea cetățeniei României, Federației Ruse sau a Republicii Moldova, angajarea în străinătate, educație sau căsătorie? Ai nevoie de o apostilă de documente și ai părăsit deja Moldova? Nici o dorință de a pierde timpul pe cozi și birocrație în Ministerul Justiției al Republicii Moldova, oficiul registrului sau autoritățile judiciare? Comandați o apostilă de documente la Chișinău cu noi!
Adresa:or. Chişinău, str. Grigore Ureche
vezi mai multe detalii aici