Descriere:
Adresa:or. Chişinău, Stfan cel mare
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazin de Mobilă -Pat.md vă propune, mobilă pentru dormitor, saltele ortopedice, paturi pentru copii, dar și alte accesorii precum plapume, perne, noptiere, care sunt esențiale într-un dormitor direct de la producător .
Nr de contact: 079100511
Adresa: or. Chișinău Strada Independenței 50/A
https://pat.md/

Adresa:or. Chişinău, Independeței
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Dacă esti in cautare de saltele ortopedice, paturi, mobila moale sau mobila de birou si bucatarie , atunci la noi o sa gasesti toate aceste produse pentru orice preferinte.
Ne gasesti la adresa Muncesto 137., et 2., cladirea construct resurs.
Adresa:or. Chişinău, Muncesti
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ideal Credit oferă credite rapide nebancare cu dobânzi mici și fără comisioane ascunse, pentru persoane fizice și juridice din Republica Moldova din 2010.

- Credit pentru nevoi personale
- Credit auto
- Credit pentru afaceri

+373 079066566
www.idealcredit.md
Adresa:or. Chişinău, Miron Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Fabrica de mobilă «Ergolemn» a fost infiintata impreună cu partenerii sai italieni in anul 1996. La fel ca multe companii europene pentru a reduce costul produselor lor, sa decis să înceapă producția de mobilier la granița cu România și Uniunea Europeană - Republica Moldova.

Intreaga linie de mobila se produce la utilaj italian si cu ajutorul schitelor de designeri italieni. Fabrica utilizează materii prime numai ale producătorilor europeni: piele naturala, țesături, vopsele si lacuri - fiind aprovizionati de partenerii noștri din Italia.

Putem spune cu certitudine: la alegerea mobilei produsa de fabrica «Ergolemn» - alegeți mobila testat în timp!
Adresa:or. Chişinău, str. Calea Iesilor 59/2, Chishinau, Moldova, MD 2069
vezi mai multe detalii aici
Descriere:CONSTRUCȚII MODULARE ÎN DOAR 30 DE ZILE DUPĂ TEHNOLOGIE AUSTRIACĂ.
Spații locative sau pentru afacerea ta — mai rapid, mai ușor și cu un design mai deosebit decât construcția capitală.
Adresa:or. Chişinău, Chisinau, str. Petricani, 86
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Descoperă gama noastră de mobilă pentru casă, terasă și grădină. La Hola găsești tot de ce ai nevoie: mobilă, electrocasnice, accedorii și multe altele.

Adresa:or. Criuleni, Str. Orhei 100 (km. 17) com. Măgdăcești, r-nul Criuleni
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Bine ați venit la yokohama.md sursa dvs. de încredere pentru cele mai bune anvelope auto. Ne dedicăm oferirii produselor de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura călătorii sigure și confortabile, indiferent de condițiile de drum.

Gama noastră variată de anvelope se potrivește oricărui tip de vehicul, de la mașini de oraș la SUV-uri și vehicule de lux. Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi consultanță personalizată și a vă ajuta să alegeți anvelopele ideale.

Pentru informații suplimentare și pentru a plasa comenzi, vă rugăm să ne contactați:

Telefon: +37360239811
Website: https://yokohama.md
Cu yokohama.md, fiecare călătorie devine o experiență plină de siguranță și confort, iar produsele noastre de top vă vor convinge că sunteți în mâini bune.
Adresa:or. Chişinău, Calea Basarabiei 44
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Achilles Anvelope este o marcă din Indonezia specializată în producerea de anvelope de înaltă calitate la prețuri accesibile. Gama noastră include o varietate de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri, camioane, crossover-uri și vehicule mici de transport. Achiziționați anvelope Achilles aici pentru șoferii care preferă un stil de conducere calm și confortabil. Cumpărați anvelope în Chișinău la prețuri avantajoase chiar acum!

Toate anvelopele sunt dezvoltate folosind tehnologia Ecosafe, care îmbunătățește semnificativ performanțele autovehiculului pe șosea, reduce rezistența la rulare și contribuie la economisirea combustibilului, aici oferind beneficii semnificative șoferilor. Principalul avantaj al anvelopelor Achilles este prețul accesibil la o calitate înaltă. Acest lucru se datorează amplasării noastre în Indonezia, cel mai mare furnizor mondial de cauciuc natural din care sunt fabricate anvelopele. Acum, gama
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Купить кондиционер в Кишиневе: где, как и какой?

Летняя жара в Кишиневе может быть очень сильной. Если вы хотите создать в своем доме комфортный микроклимат, кондиционер станет незаменимым помощником. Мы расскажем, где, как и какой кондиционер купить в Кишиневе.

Adresa:or. Chişinău, Burebista
vezi mai multe detalii aici