Descriere:În „TATA Agro-Moto MD” veți găsi tot ce aveți nevoie pentru repararea și întreținerea utilajelor dumneavoastră, fie că este vorba de: Motoare (benzină, motorină), Transmisii (cutii de viteze, reductoare, ambreiaje), Șasiu (roți, anvelope, butuci), Accesorii (pluguri, cultivatoare, cositori), Sistem electric (baterii, generatoare, demaroare, bobine de aprindere), precum și filtre, bujii, uleiuri, lubrifianți și alte consumabile!

Exemple de modele populare pentru care puteți găsi piese de schimb la noi includ motocultoarele Zubr JR-Q12E, mini-tractoarele Dongfeng DF-244 și motocicletele Viper 150.

Toate piesele de schimb TATA Agro-Moto din Moldova sunt supuse unui control strict al calității, astfel încât puteți fi siguri de fiabilitatea și durabilitatea lor.

Magazinul oferă clienților săi piese de schimb la cele mai avantajoase prețuri din regiune, o gamă largă de componente de diferite mărci și modele, consiliere profesională, vă vom livra comanda oriunde în Moldova în cel mai
Adresa:or. Chişinău, Petricani
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
De-a lungul întregii perioade, ne-am stabilit ca o companie de producție cu o reputație impecabilă. Produsele noastre sunt solicitate nu numai în Moldova, ci și în Franța, Italia, Germania, Spania, România și SUA.

În producția noastră, folosim atât tehnologii și materiale tradiționale, cât și soluții tehnologice noi.
Principalele produse ale companiei noastre sunt :

plăci de pavaj
ferestre și uși din profil PVC REHAU, precum și lemn
uși de intrare, uși de interior din MDF si lemn
mobila
mobilier de grădină și elemente de decor stradal
Adresa:or. Chişinău, str. M. Kogălniceanu 47
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Echipa MEGA Stil design - este un personal care lucrează cu dragoste, profesionalism și responsabilitate. Noi te putem ajuta să comanzi cele mai potrivite draperii pentru: sufragerie, dormitor, camera copiilor, bucătărie, birou sau orice altă încăpere.
Designerii noștri sunt disponibili să ofere o serie largă de servicii calitative în domeniu. Astfel, fiecare client este ghidat individual, în conformitate cu cele mai recente tendințe din modă, dorințe și necesități. Doar așa este ușor să alegi corect: culoarea, tipul, designul, țesătura și accesoriile draperiei comandate. În plus, ne ocupăm noi de instalare, iar tu economisești timp și energie.
Adresa:or. Chişinău, str. Sfatul Țării
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ne știm ingredientele

Adevărata vindecare începe cu ingrediente pure, puternice, din surse durabile, așa că mergem la sursă. Examinăm câmpurile. Monitorizăm practicile de recoltare. Și inspectați tehnicile de curățare și procesare. Chiar și cu încrederea pe care o avem în partenerii noștri, încă ne testăm materiile prime. Peste 600 de teste diferite vă ajută să vă asigurați că obțineți ce este mai bun.

Făcut corect, făcut pentru tine

Adevărata vindecare începe cu ingrediente pure, puternice, din surse durabile, așa că mergem la sursă. Examinăm câmpurile. Monitorizați practicile de recoltare. Și inspectați tehnicile de curățare și procesare. În fiecare săptămână producem milioane de capsule, tablete și alte produse. Și știm că sunt făcute corecte, pentru că le facem noi înșine.

Patru pași pentru o calitate dovedită

1. Aprovizionarea cu materie primă
Calitatea începe de la sursă și cercetăm lumea pentru cele mai bune ierburi și materiale naturale. Inspecțiile noastre de l
Adresa:or. Chişinău, Capriana
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cele mai bune prețuri de pe piață - Avem prețuri accesibile pentru servicii. Selecție mare de destinații de călătorie. La agenția noastră de turism puteți alege un tur dintr-o varietate de opțiuni disponibile.
Adresa:or. Chişinău, Bd. Dimitrie Cantemir 5/4, of. 101
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău, Stfan cel mare
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazin de Mobilă -Pat.md vă propune, mobilă pentru dormitor, saltele ortopedice, paturi pentru copii, dar și alte accesorii precum plapume, perne, noptiere, care sunt esențiale într-un dormitor direct de la producător .
Nr de contact: 079100511
Adresa: or. Chișinău Strada Independenței 50/A
https://pat.md/

Adresa:or. Chişinău, Independeței
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Dacă esti in cautare de saltele ortopedice, paturi, mobila moale sau mobila de birou si bucatarie , atunci la noi o sa gasesti toate aceste produse pentru orice preferinte.
Ne gasesti la adresa Muncesto 137., et 2., cladirea construct resurs.
Adresa:or. Chişinău, Muncesti
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ideal Credit oferă credite rapide nebancare cu dobânzi mici și fără comisioane ascunse, pentru persoane fizice și juridice din Republica Moldova din 2010.

- Credit pentru nevoi personale
- Credit auto
- Credit pentru afaceri

+373 079066566
www.idealcredit.md
Adresa:or. Chişinău, Miron Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Fabrica de mobilă «Ergolemn» a fost infiintata impreună cu partenerii sai italieni in anul 1996. La fel ca multe companii europene pentru a reduce costul produselor lor, sa decis să înceapă producția de mobilier la granița cu România și Uniunea Europeană - Republica Moldova.

Intreaga linie de mobila se produce la utilaj italian si cu ajutorul schitelor de designeri italieni. Fabrica utilizează materii prime numai ale producătorilor europeni: piele naturala, țesături, vopsele si lacuri - fiind aprovizionati de partenerii noștri din Italia.

Putem spune cu certitudine: la alegerea mobilei produsa de fabrica «Ergolemn» - alegeți mobila testat în timp!
Adresa:or. Chişinău, str. Calea Iesilor 59/2, Chishinau, Moldova, MD 2069
vezi mai multe detalii aici