Descriere:Поручите нам продажу вашего объекта!

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости.

Профессиональные услуги на рынке недвижимости!

Агентство недвижимости Market Imobile , выполняем следующие виды услуг:
-продажа-покупка объектов (1-10%) - жилой недвижимости ,эксклюзивной недвижимости ,коммерческой недвижимости ,земельных участков ,
-поиск объектов под заказ
-сдача в аренду объектов недвижимости
-консультации по вопросам продажи-покупки-аренды объектов (бесплатно)
-подготовка документов для проведения операции продажи-покупки-аренды объектов (в нотариате)
-юридическое сопровождение сделки при наличии покупателя и продавца (0.7-1%)

Качество, надежность и безопасность гарантируем.

"MARKET IMOBILE" - компания, которая состоит из команды профессионалов рынка недвижимости. Главная цель нашей команды - постоянное улучшение качества оказанных услуг.
Миссия компании MARKET IMOBILE состоит в оказании самых инновационных и доступны
Adresa:or. Chişinău, M.Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Fabrica de mobilă „Confort” SRL propune un spectru larg de mobilier de corp şi capitonat pentru casă şi oficiu. Aici este comercializata mobilă fabricată cu ajutorul unor echipamente înalt tehnologice, conform standardelor contemporane, recunoscute de experţi internaţionali.

Adresa:or. Chişinău, str.Mesager, 19
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cele mai delicioase bucate în meniul Andys Pizza! Comandaţi mâncare acasa, în oficiu sau faceţi comanda prealabilă.
Adresa:or. Chişinău, Chișinău, str. Decebal
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Skladovka MD este un depozit modern pentru depozitarea în siguranță a lucrurilor personale și a bunurilor comerciale. Oferim spre chirie boxe calde, uscate și curate de la 1,2 m³ la 20 m² cu acces non-stop, precum și oficii complet mobilate de la 5 la 20 m², dotate cu tot ceea ce este necesar pentru condiții de muncă confortabile.
Adresa:or. Chişinău, str. Burebista
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Купить шины в Кишиневе с доставкой в Кишиневе и по всей Молдове
В нашем интернет магазине каждый сможет найти необходимую ему модель шин, и купить покрышки на выгодных условиях, а так же получить масу бонусов
Adresa:or. Chişinău, Miron Costin
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău, Uzinelor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:069683289 Viber. Deblocarea oricarui tip de lacat, fara a provoca daune usii, incepand cu 150 lei. Sosirea mesterului-din 10 min in Chisinau!
Мы предостовляем весь спектр услуг по обслуживания замков в металлических дверях, деревянных дверях, пластиковых дверей, сейфов, гаражей и т.д.
Noi va propunem toata gama de servicii privind incuietorile usilor metalice, usile de lemn, usile termopan, safeuri, garaje s.a.

http://vzlom-zamokov.md/
http://vzlom-zamokov.md/vskritie_avto
Adresa:or. Chişinău, Matei Basarab
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazinul Online "Mebel Moldova" oferă servicii de producere a mobilei la comandă de la producător la un preț avantajos. Aici puteți comanda mese și scaune, dulapuri, rafturi, grupuri de mese și alte mobilier.
Adresa:or. Chişinău, Alecu Ruso 59/4
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Compania "Metall.md" oferă o gamă completă de servicii pentru fabricarea structurilor metalice la un cost rezonabil în Chișinău și Moldova. Puteți comanda de la noi: hangare, depozite, structuri metalice, case modulare, birouri modulare, magazine modulare, Containere bloc( cabine), puncte de control și alte clădiri prefabricate și bloc-modulare.
Adresa:or. Chişinău, Str. Uzinelor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:CABINETUL AVOCATULUI VIOREL DODAN își desfășoară activitatea în baza principiilor confidențialității și responsabilității. Scopul principal este de a obține cele mai bune rezultate pentru clienți oferindu-le soluții legale, practice atît în domeniul consultanței legale, reprezentării în instanța de judecată, optimizării afacerilor cit si in alte sectoare din domeniul justitiei.
CA ,,Viorel Dodan" satisface așteptările clienților într-o gamă de servicii ce acoperă cea mai mare parte din domeniile legislației Republicii Moldova oferind o comunicare directă și nemijlocită cu clienții asigurînd informarea lor continua asupra stadiului rezolvării problemelor juridice
Adresa:or. Ialoveni, Alexandru cel bun
vezi mai multe detalii aici