Descriere:Clinica stomatologică „Stomatologia familiei” este un centru stomatologic de înaltă calitate ce vă oferă servicii stomatologice complete, incluzând toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodonție, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrică, etc), care acoperă toate nevoile pacienților. Echipa noastră este formată din medici calificați, competenți și desigur profesioniști devotați care caută să fie la curent mereu cu ultimele metode de tratament. Dispunem de spaţiu de lucru primitor şi prietenos în care pacienţii de orice vârstă să se poată simţi relaxaţi.
Găsim mereu cele mai bune metode de tratament pentru tine!
Adresa:or. Chişinău, str. Alecu Russo
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Vă oferim o gamă variată de servicii fotografice, tipar foto de diferite dimensiuni, tablouri pe pânză, cadouri și suvenire personalizate.
Adresa:or. Chişinău, Kiev 6/1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:POLYART DESIGN STUDIO are la baza domeniile arhitecturii rezidențiale, designului interior și proiectare. Fiecare proiect pe care îl facem are un caracter unic, cu o structurare corectă a lucrurilor simple, dar care influențează modul de viață.
Adresa:or. Chişinău, Vlaicu Pircalab 45 ,Chisinau Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Planificați un eveniment de gală? Vrei să-i faci o surpriză plăcută persoanei dragi? Prezentarea buchetelor frumoase este o oportunitate excelentă de a oferi bucurie și de a-ți demonstra sentimentele în fața familiei și prietenilor. Comanda florilor pe site-ul CadouriOnline este ușor, rapid și convenabil. Livrare în toată Moldova. Serviciu excelent. 100% garantat. Sunați și plasați comenzi!
Adresa:or. Chişinău, Alexandru Cel Bun
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Lansam ideea inlocuririi lemnului cu produse ecologice. Prin eforturile noastre ne adaptam oricarei situatii pentru a satisface pe deplin nevoile consumatorilor nostri.
Dorința noastră este de a avea o dezvoltare indelungata si armonioasa in cadrul societatii. Omenirea va dispune de un mediu inconjurator curat si de un stil de viata sanatos. Vom fi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.
Adresa:or. Chişinău, str. Grenoble 149 A
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Credit7 este compania care oferă acces la finanțare oricărei persoane capabile să gestioneze un credit. Nu avem condiții exagerate și nu cerem gaj, nu impunem clienții să prezinte o mulțime de documente. Clienții noștri sunt tratați întotdeauna cu stimă, onestitate și fără discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, vârstă sau antecedente financiare.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Clinica Alter-MED oferă soluții pentru cele mai multe necesități ale chirurgiei plastice și estetice. Înscrie-te acum la una din top clinici din Moldova.
Adresa:or. Chişinău, Alba-Iulia 81/3
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Elaborăm instrucțiunea instruirii-introductiv generale de Securitate și Sănătate în Munca;
Instruim lucrătorii la instruirea introductiv-generală;
Întocmim fişe personale de instruire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă cu semnarea ulterioară a lucrătorilor la finisarea instruirii;
Elaborăm instrucțiunea privind acordarea primului ajutor medical accidentatului;
Instruim lucrătorii la acordarea primului ajutor medical accidentatului;
Elaborăm instrucțiunea pentru conferirea I grupe calificative de electrosecuritate a personalului neelectrotehnic;
Instruim lucrătorii la conferirea I grupe calificative de electrosecuritate;
Elaborăm instrucțiunea pentru apărarea împotriva incendiilor;
Instruim lucrătorii la apărarea împotriva incendiilor;
Elaborăm instrucțiuni de securitate și sănătate în munca pentru toate funcțiile, conform statelor de personal din întreprindere;
Elaborăm evaluarea riscurilor profesionale cu întocmirea ulterioară a fişelor de evaluare;
Întocmim plan
Adresa:s. Chircăieştii Noi, Independentei 33
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Această companie are un spectru larg de servicii: evidență contabilă, ajutor înființare companii, servicii de consulanță fiscală și în domeniul muncii.
Adresa:or. Chişinău, str. Florilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Oferim împrumuturi avantajoase, de la 1000 - 40 000 lei, până la 24 luni. Acum, nu trebuie să mai aștepți la cozi pentru a obține un credit pentru bunuri de consum sau pentru finanțarea serviciilor.
Adresa:or. Chişinău, Chișinau, bd. Decebal 76/4 et.2
vezi mai multe detalii aici