Descriere:Bun venit la prima și unica Academie Internațională de Modă și Design din Republica Moldova!

Credem în utilitatea subiectului modei, împreună cu importanța sa industrială, pentru a modela vieți și a conduce transformarea economică și socială.

Academia noastră este locul unde moda e la ea acasă.Ne dorim ca elevii noștri să aibă idei inventive, afirmative, care provoacă schimbări sociale . Prin învățătură, cercetare și schimbul de cunoștințe, le oferim studenților noștri abilitățile, oportunitățile și - mai ales - libertatea de a pune în practică aceste idei.Credem că moda este mult mai mult decât o simplă rochie, dacă și DVS credeți așa, atunci vă așteptăm cu drag. Datorită Profesorilor noștri experimetați, Experților noștri,dar cel mai important onoarei de a fi sub patronatul și de a colabora cu British Fashion Council din Maria Britanie, Londra, cu renume global și experință considerabilă în înalta industrie și în domeniul educației, garantăm calitatea superioară a programelor,
Adresa:or. Chişinău, Str.A.Pușchin 22(Casa Presei), et 3 of.323
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem o companie de programare site-uri cu sediul în Chișinău, specializată în webdesign, elaborarea și optimizarea site-urilor web dinamice și statice, cum ar fi: site de prezentare (cărți de vizită), catalog online, blog, site de anunțuri, magazin online, logotip-uri, pliante, bannere, flayere, cărți de vizită precum și promovarea acestora în motoarele de căutare.
Adresa:or. Chişinău, Puskin 22
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Фирма «ECHIPROT» на рынке Молдовы с 1995 года. Наша цель –сделать Ваш труд максимально удобным и эффективным. Главным требованием предъявляемым к себе является выпуск качественной продукции. Из года в год мы разрабатываем и создаем новые модели по пошиву спецодежды для всех существующих отраслей промышленности, расширяем ассортимент продукции и являемся дилером одного из крупнейших Российских заводов «РОСОМЗ» по производству средств защиты глаз, лица, органов слуха и дыхания. Мы импортируем продукцию из России, Украины, Польши. Основа нашего успеха -коллектив профессионалов ,открытых для новых идей и стремящихся к развитию фирмы
Adresa:or. Chişinău, dacia 53/5
vezi mai multe detalii aici
Descriere:FerestreMoldova.MD primul producator atestat de compania Salamander si unul dintre cei mai mari producatori de articole din PVC din Moldova, propune clientilor sai usi si ferestre PVC de calitate germana la preturi accesibile. De asemenea, adresindu-va la oficiile noastre, primiti toata gama de consultatii in domeniu iar prin intermediul FerestreMoldova.MD-Service, va puteti rezolva problemele aparute pe parcurs cu articolele PVC, indiferent de faptul daca sunt produse de noi sau de vreo alta companie.

TEL:067300030
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem producători de Uși de intrare din PVC
Republica Moldova la un preț avantajos pentru orîce buzunar.
Garanție,Livrare și instalare gratuită.
Culori diverse.Tel:067300030
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Academia de Ştiinţe a Republicii Moldova
Adresa:or. Chişinău, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Academia de Studii Economice, bl.B
Adresa:or. Chişinău, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, 59
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Academia de Studii Economice ,bl A
Adresa:or. Chişinău, str.Mitropolit G Banulescu Bodonu,61
vezi mai multe detalii aici