Descriere:Ne știm ingredientele

Adevărata vindecare începe cu ingrediente pure, puternice, din surse durabile, așa că mergem la sursă. Examinăm câmpurile. Monitorizăm practicile de recoltare. Și inspectați tehnicile de curățare și procesare. Chiar și cu încrederea pe care o avem în partenerii noștri, încă ne testăm materiile prime. Peste 600 de teste diferite vă ajută să vă asigurați că obțineți ce este mai bun.

Făcut corect, făcut pentru tine

Adevărata vindecare începe cu ingrediente pure, puternice, din surse durabile, așa că mergem la sursă. Examinăm câmpurile. Monitorizați practicile de recoltare. Și inspectați tehnicile de curățare și procesare. În fiecare săptămână producem milioane de capsule, tablete și alte produse. Și știm că sunt făcute corecte, pentru că le facem noi înșine.

Patru pași pentru o calitate dovedită

1. Aprovizionarea cu materie primă
Calitatea începe de la sursă și cercetăm lumea pentru cele mai bune ierburi și materiale naturale. Inspecțiile noastre de l
Adresa:or. Chişinău, Capriana
vezi mai multe detalii aici
Descriere:ODONTOLOGIE
O carie simplă netratată la timp poate evolua spre o carie complicată

cu o pulpită sau gangrana pulpară.

În acest caz este nevoie de un tratament endodontic.
Adresa:or. Chişinău, str. Nikolai Zelinski
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Nu este un secret pentru nimeni că după ochii unei persoane este posibil de spus foarte multe, despre modul de viață al acesteia, despre starea sufletească și desigur vârstă. Când timpul fuge în mod grăbit, iar cremele anti-îmbătrânire și serurile pentru întinerirea pleoapelor nu mai funcționează, în ajutor ar trebui să vină metode cu-adevărat eficiente, ca de exemplu, blefaroplastie.
Adresa:or. Chişinău, Toma Ciorbă
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Chirurgia oro-maxilo-facială, chirurgia plastică estetică și reconstructivă în regiunea feței și gîtului – sunt unele dintre cele mai complicate secțiuni ale chirugiei, deoarece într-o regiune restrînsă sunt amplasate numeroase structuri care dispun de o construcție dificilă – mai mult de 20 subspații de celule, diferite sinusuri și glande. Operăm următoarele tipuri de operații:
Rinoplastie
Otoplastie
Cheiloplastie
Blefaroplastie
Transplantare libera a pielei în zona feței
Lifting facial
Adresa:or. Chişinău, Toma Ciorbă
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Clinica stomatologică „Stomatologia familiei” este un centru stomatologic de înaltă calitate ce vă oferă servicii stomatologice complete, incluzând toate tratamentele specifice ale unei clinici moderne (ortodonție, implantologie, parodontologie, chirurgie maxilo-faciala, stomatologie pediatrică, etc), care acoperă toate nevoile pacienților. Echipa noastră este formată din medici calificați, competenți și desigur profesioniști devotați care caută să fie la curent mereu cu ultimele metode de tratament. Dispunem de spaţiu de lucru primitor şi prietenos în care pacienţii de orice vârstă să se poată simţi relaxaţi.
Găsim mereu cele mai bune metode de tratament pentru tine!
Adresa:or. Chişinău, str. Alecu Russo
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Clinica Alter-MED oferă soluții pentru cele mai multe necesități ale chirurgiei plastice și estetice. Înscrie-te acum la una din top clinici din Moldova.
Adresa:or. Chişinău, Alba-Iulia 81/3
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sanatatea clientilor nostri, calitatea si confortul vizual au reprezentat o prioritate inca de la inceput. Diversitatea produselor oferite este menita sa ofere calitatea si sa asigurare confortul dvs vizual. Pornind de la primul impact vizual, clientul salonului Pro Optic se afla sub o indrumare profesionala.
În salonul nostru fiecare va găsi ceva pe placul lui. Dacă doriţi să vă simţiţi încrezut în sine, noi vă oferim posibilitatea de a vedea lumea reală în forme şi culori distincte.
Adresa:or. Chişinău, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, nr. 57
vezi mai multe detalii aici
Descriere:SHIRO MASSAGE & SPA prezintă un concept revoluționar în masaj – servicii SPA la cerere. Astăzi, cei care pun preț pe această terapie de relaxare pot beneficia de ea direct la ei acasă, la hotel, la birou și la evenimente corporative. SHIRO MASSAGE este disponibil în Chișinău și oferă cei mai buni specialiști
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Centru de nutritie Theia este primul centru in Republica Moldova ce elaboreaza programe de nutritie de la mic la mare in vederea educatiei alimentare, pierderii in greutate, detoxifierii organismului, elaborarii cartilor de retete culinare si alte servicii orientate spre sanatate.
Adresa:or. Chişinău, R.Moldova, or. Chișinău, bd. Cantemir (sediul V-Continental) 5/4
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Centru medical cu tehnologii de ultima generatie ce isi propune ca misiune pe viitor micsorarea numarului de persoane ce sufera de patologii a coloanei vertebrale.
Adresa:or. Chişinău, Alexandru cel Bun
vezi mai multe detalii aici