Descriere:Magazin de Mobilă -Pat.md vă propune, mobilă pentru dormitor, saltele ortopedice, paturi pentru copii, dar și alte accesorii precum plapume, perne, noptiere, care sunt esențiale într-un dormitor direct de la producător .
Nr de contact: 079100511
Adresa: or. Chișinău Strada Independenței 50/A
https://pat.md/

Adresa:or. Chişinău, Independeței
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Dacă esti in cautare de saltele ortopedice, paturi, mobila moale sau mobila de birou si bucatarie , atunci la noi o sa gasesti toate aceste produse pentru orice preferinte.
Ne gasesti la adresa Muncesto 137., et 2., cladirea construct resurs.
Adresa:or. Chişinău, Muncesti
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazin de Mobilă - Ecohome.MD

Vă propune, dormitoare, saltele, mobilă bucătarie, mobilă birou si accesorii. Vezi catalogul cu produse aici. Livrare Gratuită în toata țara. Reduceri. Rate la %.

Adresa:or. Chişinău, Str.Voluntarilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ремонт iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei и т.д. Замена батареи, замена дисплея. Также ремонтируем ноутбуки, компьютеры - Молдова.
Adresa:or. Chişinău, bd. NEGRUZZI
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Internet magazin de mobila
Adresa:or. Chişinău, Calea Orheiului
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Furnizor autorizat de componente de întreținere în Republica Moldova, cu accent pe calitate și profesionalism. Având mulți ani de experiență pe piața de profil, VSC Unitech vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă largă de piese pentru utilaje industriale, sub cel mai bun raport calitate-preț.

Adresa:or. Chişinău, Chișinău, st. Burebista
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Chocolife este denumirea brandului ce ofera produse din ciocolata veritabila, pe baza de cacao si unt de cacao, fara alte uleiuri vegetale (ex. palmier), aditivi, coloranti si consevanti. Este ciocolata ce poate fi oferita chiar si copiilor.
Adresa:or. Chişinău, Str. Ștefan Cel Mare, Chișinău, R. Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:• SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.

• ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

• UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.

Adresa:or. Chişinău, Vasile Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.


ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.


În prezent, deținem 25% din cota de piața vopselelor pentru păr și produselor de ingrijire.
Adresa:or. Chişinău, V. Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Dacă sunteți în căutare a unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.
Adresa:or. Chişinău, str. Calea Orheiului
vezi mai multe detalii aici