Descriere:Mobilier.MD este un brand autohton. Noi producem mobila pentru casa si oficiu. Totodata Mobilier.MD este distribuitor national de materiale si accesorii pentru producerea mobilei.
Filozofia companiei este de a oferi produse de calitate la preturi accesibile. Nu suntem de acord cu situatia existenta pe piata in care calitatea inalta este rezervata exclusiv pentru cei bogati. Prin urmare, noi oferim produse de marca, la preturi care pot sa-si permite clientii cu venituri medii. Scopul nostru este de a crea si raspandi calitatea inalta, care va deveni un standard in fiecare casa.

Adresa:or. Chişinău, Calea Basarabiei 18/2
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Магазин шин и запчастей для авто с доставкой по всей Молдове
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ne-am lansat în martie, 2013, în Republica Moldova, pentru a colora piața de electronice cu emoție, stil și creativitate. Scopul nostru este să dăruim fiecărui client o experiență deosebită în lumea digitală. Îl ajutăm să aleagă dispozitivul perfect pentru el, facem TEST DRIVE-uri și explicăm fără propoziții subordonate.

Succesul nostru este generat de valorile pe care le împărtășim.
Noi apreciem clienții noștri, fiindcă ei nu sunt doar simpli cumpărători, ei sunt prietenii noștri, iar noi suntem mai mult decît retaileri de smartphone-uri, laptop-uri, tablete. Pentru ei suntem organizatori de evenimente colorate, concursuri creative și promoții generoase.

Îi ajutăm să se perfecționeze în permanență și să evolueze digital. Să urmărească tendințele actuale din modă și din accesorii. Să își creeze stilul propriu și să se folosească de cele mai noi tehnologii. Să își sublinieze individualitatea. Să fie în vogă!
Adresa:or. Chişinău, str. Bucuriei 1/6
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Internet-Magazinul de piese de schimb pentru utilaje agricole in Moldova Agropiese-Alvar.md, se ocupa cu vinzarea pieselor de schimb pentru combine agricole „John Deere“, „Claas“, „Massey Ferguson“, „Deutz Fahr“, " Fortschritt "" New Holland "" Case „, și altele piese cum ar fi.
Magazinul de piese de schimb pentru utilaje agricole in Moldova va propune sa cumparati:

lanţuri,
arbori de transmisie,
roti dintate direct de la depozit ,
la comanda si cu livrare in toata Moldova.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina web: http://agropiese-alvar.md/.

Adressa magazinului in Chisinau

ALVAR SERIVICE SRL
Mail: alvar-service@mail.ru
or.Chisinau, sos.Muncesti 271.
Nr: 069404169
Nr: 060666961
Nr: 022 636494
Adresa:or. Chişinău, sos.Muncesti 271.
vezi mai multe detalii aici
Descriere:"Verighete.md" vine în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de verighete exclusive și inele de logodnă la comandă, potrivite pentru cel mai special eveniment din viața fiecăruia. La salonul nostru de confecționare a verighetelor veți putea alege cele mai frumoase verighete din aur galben și alb! Iubitorii stilului clasic vor putea comanda verighete din aur fin care reflectă un design sobru și discret, în timp ce pasionații de nou și modern vor fi atrași de verighete din aur cu pietre prețioase care exprimă eleganță și bun gust. Executăm, la cerere, orice model dorit, iar prețurile sunt mai mult decât accesibile!
Adresa:or. Chişinău, bd. Iu. Gagarin 3
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Open.md este un magazin online din Moldova ce vinde computere în credit și rate. Propunem toată gama de periferice pentru caluculatoare. Calitate germană la computere. Livrare gratis pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Adresa:or. Ungheni, Crestiuc
vezi mai multe detalii aici
Descriere:ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ ИЗГОТОВЛЕНИЕ
ЮВЕЛИРНЫХ УКРАШЕНИЙ ЛЮБОЙ
СЛОЖНОСТИ И ФОРМЫ
Adresa:or. Chişinău, bld. Traian
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Produsele si serviciile noastre

Servicii de Design Interior si Landsaft
Mobila la comanda pentru spatii rezedentiale si comerciale
Saltele Ortopedice in "serie" si "La Comanda"
Produse pentru copii
Usi de interior
Perdele si rulouri de interior pentru ferestre

Noi oferim produse calitative cu o deservire exceptionala si suntem mindri de faptul ca mereu ne incadram in termenii limita prestabiliti.
Adresa:or. Chişinău, Florarii
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Comercializarea și deservirea calculatoarelor, telefoanelor, aparatelor de casa și control (mcc), electrocasnicilor si tehnicii de calcul, brocher în Asigurări. or.Căușeni str.M.Eminescu 53a
Adresa:or. Căuşeni, M.Eminescu
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Cu peste zece ani de experienţă
Utilaje de ultimă generatie şi experienţă ridicată oferim clientilor noştrii produse şi servicii de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici.
Din 1996 oferim clientilor nostri servicii de cea mai bună calitate în domeniul stantelor plane si tipografice pentru:
- mape, plicuri, brosuri, pliante
- cutii (medicamente, parfum, pantofi, etc.
- etichete, flayer, wobbler, sticker, etichete de raft
- cutii microondul si carton ondulat la orice dimensiune
Totodata pe langa produse de o calitate superioara, servicii optime si un timp de executie redus, suntem mereu preocupati de a introduce inovatii pentru a ne ajuta clientii in a obtine cele mai bune rezultate.
Colaborarea cu dumneavoastra va fi o deosebita onoare pentru noi si speram ca suntem cei de care aveti nevoie acum!
Noi suntem AS-ul companiei tale!
Adresa:or. Ungheni,
vezi mai multe detalii aici