Descriere:1. Doar profesioniștii care fac totul la cel mai înalt nivel lucrează în echipa noastră.
2. Avem unul dintre cele mai bune echipamente de întreținere auto.
3. Anunțăm imediat prețurile pentru service: schimbarea uleiului de motor
4. Prețul serviciilor este neschimbat, se calculează luând în considerare toate cheltuielile.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Misiunea noastra
• Prima alegere: dorim sa fim primul gand, prima optiune cand vine vorba de cea mai buna oferta de pe piata.
• Livram: depunem toate eforturile performante sa atingem cele mai inalte performante.
• Suntem relevanti: anticipam nevoile clientilor, le transformam in oportunitati reale pentru a le indeplini in viitor.
• Suntem accesibili: simplu, usor de gasit, de inteles, de accesat si mereu pregatiti sa ajutam.
• Suntem proactivi: dorim sa jucam un rol cheie in calitatea vietii oamenilor, prin mobil de calitate.
• Progresam: crestem zi de zi, nu dezvoltam in toate directiile ce le oferim.
• Credem si investim in oameni: nu pasa de viitorul si prezentul clientilor nostri. Investim si avem incredere in oamenii cu care lucram.
• Crestem calitatea vietii: crestem calitatea vietii oamenilor.
Adresa:or. Chişinău, str. Voluntarilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:ESun este liderul pieței în instalarea eficientă și profesională a panourilor fotovoltaice, oferind soluții de energie verde și sustenabile pentru o lume mai curată. Echipa noastră de experți dedicați în domeniul energiei solare utilizează tehnologii avansate și inovații pentru a satisface nevoile unice ale fiecărui client și a le permite să economisească pe termen lung.

Ne propunem să ajutăm clienții să adopte surse de energie regenerabilă și să reducă amprenta lor de carbon, contribuind în același timp la reducerea costurilor facturilor de energie electrică. Oferim soluții personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui proiect, asigurându-ne că sistemul fotovoltaic instalat funcționează eficient și cu rezultate optime.

Vizitează https://esun.md/ pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre inovatoare și pentru a solicita o cotăție personalizată.
Adresa:or. Chişinău, Vasile Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazin de Mobilă - Ecohome.MD

Vă propune, dormitoare, saltele, mobilă bucătarie, mobilă birou si accesorii. Vezi catalogul cu produse aici. Livrare Gratuită în toata țara. Reduceri. Rate la %.

Adresa:or. Chişinău, Str.Voluntarilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ремонт iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei и т.д. Замена батареи, замена дисплея. Также ремонтируем ноутбуки, компьютеры - Молдова.
Adresa:or. Chişinău, bd. NEGRUZZI
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Reparatii Iphone, Samsung, Xiaomi, Huawei etc. Înlocuire baterie, înlocuire display-uri. Deasemenea efectuăm reparația laptopurilor, calculatoarelor - Moldova.
Adresa:or. Chişinău, bd. NEGRUZZI
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary cu înscriere de la 9 luni este conceput de mamica unei fetite care dorește sa schimbe o perceptie diferită în societate, prin joacă se învață și se educă generațiile de copii.
Centrul de dezvoltare pentru copii Butterfly Mary este unic prin metodele și programul de activitate. Programul începe de la ora 7:45 și se termină la pra 18:45. Educația într-o grădiniță privată se desfășoară în conformitate cu un program stabilit de profesionaliști.

La Butterfly Mary sunt așteptați copiii de la 9 luni până la 3 ani pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Perceperea nevoilor interne și stimularea inițiativei sunt preocuparea noastră principală, pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Grădinița privată este amplasată într-un loc deosebit de liniștit și curat. Avem propria noastră zonă largă protejată pentru plimbări și un teren de joacă dotat pentru copii cu o suprafață de 190m2. Sarcina noastră e
Adresa:or. Chişinău, str. Ion Inculeț
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Internet magazin de mobila
Adresa:or. Chişinău, Calea Orheiului
vezi mai multe detalii aici
Descriere:RE/MAX este o rețea internațională de birouri francizate deținute și operate în mod independent. În calitate de lider global al industriei, deschidem ușile agenților și aducem clienții noștri acasă. Nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți imobiliare decât RE/MAX.
Adresa:or. Chişinău, Str. Calea Orheiului 28/1 et.3 Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici

Descriere:
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici