Descriere:POLYART DESIGN STUDIO are la baza domeniile arhitecturii rezidențiale, designului interior și proiectare. Fiecare proiect pe care îl facem are un caracter unic, cu o structurare corectă a lucrurilor simple, dar care influențează modul de viață.
Adresa:or. Chişinău, Vlaicu Pircalab 45 ,Chisinau Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Planificați un eveniment de gală? Vrei să-i faci o surpriză plăcută persoanei dragi? Prezentarea buchetelor frumoase este o oportunitate excelentă de a oferi bucurie și de a-ți demonstra sentimentele în fața familiei și prietenilor. Comanda florilor pe site-ul CadouriOnline este ușor, rapid și convenabil. Livrare în toată Moldova. Serviciu excelent. 100% garantat. Sunați și plasați comenzi!
Adresa:or. Chişinău, Alexandru Cel Bun
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Lansam ideea inlocuririi lemnului cu produse ecologice. Prin eforturile noastre ne adaptam oricarei situatii pentru a satisface pe deplin nevoile consumatorilor nostri.
Dorința noastră este de a avea o dezvoltare indelungata si armonioasa in cadrul societatii. Omenirea va dispune de un mediu inconjurator curat si de un stil de viata sanatos. Vom fi schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.
Adresa:or. Chişinău, str. Grenoble 149 A
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Credit7 este compania care oferă acces la finanțare oricărei persoane capabile să gestioneze un credit. Nu avem condiții exagerate și nu cerem gaj, nu impunem clienții să prezinte o mulțime de documente. Clienții noștri sunt tratați întotdeauna cu stimă, onestitate și fără discriminare, indiferent de nivelul lor de venituri, vârstă sau antecedente financiare.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Clinica Alter-MED oferă soluții pentru cele mai multe necesități ale chirurgiei plastice și estetice. Înscrie-te acum la una din top clinici din Moldova.
Adresa:or. Chişinău, Alba-Iulia 81/3
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Această companie are un spectru larg de servicii: evidență contabilă, ajutor înființare companii, servicii de consulanță fiscală și în domeniul muncii.
Adresa:or. Chişinău, str. Florilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Oferim împrumuturi avantajoase, de la 1000 - 40 000 lei, până la 24 luni. Acum, nu trebuie să mai aștepți la cozi pentru a obține un credit pentru bunuri de consum sau pentru finanțarea serviciilor.
Adresa:or. Chişinău, Chișinau, bd. Decebal 76/4 et.2
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Unicul portal de știri pentru tinerii din Moldova. Oferte de muncă, admitere universitați, eveminente - oportunități dedicate elevilor și studenților.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ești tânăr și plin de aspirații? Te-ai săturat de știri negative și de politica
națională sufocantă? Vrei să descoperi ce activități interactive pentru tineri
ascunde metropola chișinăuiană?
Youth.md este instrumentul care îți oferă cele mai proaspete știri și anunțuri
din sfera educației nonformale, proiectelor pentru tineri dornici de carte sau a
programelor de voluntariat în străinătate. Ai la un click distanță un agregator de
actualități, în care vei descoperi tot de ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți
portofoliul academic, profesional sau, pur și simplu, cultura generală.
Focalizat pe trei domenii centrale: profesional, educațional și divertisment,
portalul youth.md răspunde necesităților tale zilnice.
Ia-ți porția de știri și rămâi conectat la realitățile țării!
https://youth.md/
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sanatatea clientilor nostri, calitatea si confortul vizual au reprezentat o prioritate inca de la inceput. Diversitatea produselor oferite este menita sa ofere calitatea si sa asigurare confortul dvs vizual. Pornind de la primul impact vizual, clientul salonului Pro Optic se afla sub o indrumare profesionala.
În salonul nostru fiecare va găsi ceva pe placul lui. Dacă doriţi să vă simţiţi încrezut în sine, noi vă oferim posibilitatea de a vedea lumea reală în forme şi culori distincte.
Adresa:or. Chişinău, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, nr. 57
vezi mai multe detalii aici