Descriere:Această companie are un spectru larg de servicii: evidență contabilă, ajutor înființare companii, servicii de consulanță fiscală și în domeniul muncii.
Adresa:or. Chişinău, str. Florilor
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Oferim împrumuturi avantajoase, de la 1000 - 40 000 lei, până la 24 luni. Acum, nu trebuie să mai aștepți la cozi pentru a obține un credit pentru bunuri de consum sau pentru finanțarea serviciilor.
Adresa:or. Chişinău, Chișinau, bd. Decebal 76/4 et.2
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Unicul portal de știri pentru tinerii din Moldova. Oferte de muncă, admitere universitați, eveminente - oportunități dedicate elevilor și studenților.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ești tânăr și plin de aspirații? Te-ai săturat de știri negative și de politica
națională sufocantă? Vrei să descoperi ce activități interactive pentru tineri
ascunde metropola chișinăuiană?
Youth.md este instrumentul care îți oferă cele mai proaspete știri și anunțuri
din sfera educației nonformale, proiectelor pentru tineri dornici de carte sau a
programelor de voluntariat în străinătate. Ai la un click distanță un agregator de
actualități, în care vei descoperi tot de ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți
portofoliul academic, profesional sau, pur și simplu, cultura generală.
Focalizat pe trei domenii centrale: profesional, educațional și divertisment,
portalul youth.md răspunde necesităților tale zilnice.
Ia-ți porția de știri și rămâi conectat la realitățile țării!
https://youth.md/
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Sanatatea clientilor nostri, calitatea si confortul vizual au reprezentat o prioritate inca de la inceput. Diversitatea produselor oferite este menita sa ofere calitatea si sa asigurare confortul dvs vizual. Pornind de la primul impact vizual, clientul salonului Pro Optic se afla sub o indrumare profesionala.
În salonul nostru fiecare va găsi ceva pe placul lui. Dacă doriţi să vă simţiţi încrezut în sine, noi vă oferim posibilitatea de a vedea lumea reală în forme şi culori distincte.
Adresa:or. Chişinău, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, nr. 57
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Bun venit la prima și unica Academie Internațională de Modă și Design din Republica Moldova!

Credem în utilitatea subiectului modei, împreună cu importanța sa industrială, pentru a modela vieți și a conduce transformarea economică și socială.

Academia noastră este locul unde moda e la ea acasă.Ne dorim ca elevii noștri să aibă idei inventive, afirmative, care provoacă schimbări sociale . Prin învățătură, cercetare și schimbul de cunoștințe, le oferim studenților noștri abilitățile, oportunitățile și - mai ales - libertatea de a pune în practică aceste idei.Credem că moda este mult mai mult decât o simplă rochie, dacă și DVS credeți așa, atunci vă așteptăm cu drag. Datorită Profesorilor noștri experimetați, Experților noștri,dar cel mai important onoarei de a fi sub patronatul și de a colabora cu British Fashion Council din Maria Britanie, Londra, cu renume global și experință considerabilă în înalta industrie și în domeniul educației, garantăm calitatea superioară a programelor,
Adresa:or. Chişinău, Str.A.Pușchin 22(Casa Presei), et 3 of.323
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Companie de transport internațional de mărfuri, cu șoferi calificați si experienta in domeniu. Avem microbus cu remorca de 2,4 T 38 m3
Adresa:or. Chişinău, Bd Dacia 49/6 of 328
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Magazinul online Mamico.md a fost creat pentru a ajuta părinții care doresc să economisească timp și bani, precum și să găsească toate produsele necesare copiilor într-un singur loc. În plus, site-ul nostru vă va permite să păstrați mereu la curent noile produse din lumea modei pentru copii, alimente pentru copii, educație și divertisment pentru copii.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem mai mult decât o tipografie. Suntem mai mult decât cerneală pe hârtie. Și mult mai mult decât imprimantele cu cele mai noi tehnologii. Suntem o companie de servicii tipografice. De aceea, noi ne străduim să facem totul mai ușor pentru clienții noștri. Indiferent că sunteți persoane fizice, freelanceri, întreprinderi mici sau mari, vă putem oferi servicii tipografice de cea mai bună calitate, la prețuri foarte atractive. Fie că aveți nevoie de carți de vizită, fluturași sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afișe, coli cu antet, invitații, felicitări, coperți de CD sau DVD, broșuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer, aici le găsiti pe toate.
De asemenea la noi gasiti totul pentru nunta invitatii, plicruri, foto-stand, butoniere, bomboniere, elemente de decor, servicii de decor, etc. Colectivul nostru profesionist și utilajele noastre performante fac ca serviciile noastre să fie o soluție la nevoile specifice fiecărui client. Misiunea noastra este
Adresa:or. Chişinău, Puski
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Restaurantul-Cabana “La Bădiș” este o îngemănare frumoasă a unei lumi de tradiţii strămoşeşti cu o deservire la cele mai înalte standarde moderne. Stilul rustic, ca o amintire a unor timpuri idilice, Bucătăria de casă, bucatele alese şi toată atmosfera evocă tradiţia poporului nostru în a da sens actului gastronomic.
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici