Descriere:Compania Anvelope.md asigura service auto pentru repararea trenului de rulare al masinii https://anvelopele.md/repararea-trenului-de-rulare/
Adresa:or. Chişinău, Maria Dragan 1/1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Ai libertatea sa alegi din peste 1000 de produse profesionale din domeniu cleaning-ului și întreținerii: șervețele hârtie, hârtie igienică, detergenți, coș gunoi, aspiratoare, prosoape, lavete, bureți, saci menajeri, măști și mănuși unică folosință, dispensere, găleți, mopuri. Servicii gratuite: livrare, instalare, testare

https://toreco.md/
Adresa:or. Chişinău, str. Uzinelor, 1
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Integrăm IP telefonie cu peste 11 CRM-uri. Înregistrarea apelurilor telefonice, ascultarea și fixarea în CRM a apelurilor și alte funcții găsiți la Sipuni.md.
Adresa:or. Chişinău, str. București 36/2, or. Chișinău, Moldova
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Servicii de control și gestionare a afacerii și clienților. Analiza calitativă a proceselor de măsurare a companie cu ajutorul unui sistem de management.
Adresa:or. Chişinău, str. București 36/2, or. Chișinău
vezi mai multe detalii aici
Descriere:• SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.

• ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

• UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.

Adresa:or. Chişinău, Vasile Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Găzduire web profesională în Chişinău şi în toată Moldova. Tehnologii moderne de hosting în mediul virtual: oferirea unor tehnologii rapide şi sigure.
Adresa:or. Chişinău, Moldova, Chișinău, Ștefan cel Mare 196, of.6
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Serviciu de inchiriere masini in Chisinau, eficient si rapid. La Bradus Auto Rent vei gasi cea mai excelenta oferta, pentru o placuta experienta, care o sa iti satisfaca toate nevoile de mobilitate. Iti punem la dispozitie un serviciu de rent a car orientat spre cerintele tale. Obtine maximul in calatoria ta, bucurindu-te, conducand la bordul unei masini super confortabila.
Adresa:or. Chişinău, Moldova, or. Chisinau, str. Muncesti 304 of.4
vezi mai multe detalii aici
Descriere:SOLVEX COSMETICS, Bulgaria (brand – MissMagic, ELEA) – vopsele de păr, decoloranți, produse pentru îngrijirea părului, depilatoare, creme pentru față, mâini, picioare.


ACME Color, Ucraina (brand – Рябина, Fortesse, O`BERIG), cel mai mare producător din Ucraina – vopsele de păr, decoloranți, ton, produse pentru îngrijirea părului și corpului, igienă intimă, serii speciale pentru copii, styling.

UNICOSMETIC, Rusia (brend Estel) – vopsele de păr, ton, produse pentru îngrijirea părului, serii speciale pentru copii, serii speciale pentru bărbați, styling.


În prezent, deținem 25% din cota de piața vopselelor pentru păr și produselor de ingrijire.
Adresa:or. Chişinău, V. Alecsandri
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Dacă sunteți în căutare a unui magazin de mobilă în Chișinău, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și vă vor ajuta să alegeți mobilierul potrivit, atunci magazinul Bellona vă stă la dispoziție.
Adresa:or. Chişinău, str. Calea Orheiului
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Oplata.md este platfomă comodă pentru a efectua plăți online fără înregistrare. Pe site-ul oplata.md ai posibilitatea să achiți o gamă largă de facturi și servicii: achită telefonia mobilă, servicii comunale, internet, credite sau plăți de stat. Introduce datele din chitanță și plătește folosind orice card bancar, portofele electronice și chiar cryptovaluta!
Adresa:or. Chişinău, Bd. Decebal 6, or. Chișinău, Republica Moldova
vezi mai multe detalii aici