ROYAL TOWN COPOU

Descriere:Deoarece acasă este locul cel mai frumos din lume, compania Royal Town construiește cele mai bune apartamente în Iași, cu o arhitectură și o eleganță deosebită. Aici poți începe o viață nouă, care o să fie pe placul tău, din care calitatea și confortul nu o să lipsească. Cu experiență de 10 ani în domeniu și peste 400 de apartamente în construcție și 750 de familii deja mutate, Royal Town are o singură misiune: să îți ofere locuința ta de vis într-o țară europeană.
Tip Companie:Companii de constructii

Adresa:

Municipiul/Raionul:m. Chişinău
Oras/Sat:or. Chişinău
Sector:Botanica
Strada:Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași
Nr. Casa:
Nr. Scara:
Nr. Apartament:
Note la adresa:

Contacte:

Nume de contact:ROYAL TOWN
Telefon Fix:
Telefon Mobil:0742838888
E-mail: royal.town01@gmail.com
Skype Id:
Web Site: https://www.royaltown.ro/
Fax:
Note de contact:
Salveaza contactele pe telefon:
qr code
Ce este un QR code?

Pozitia pe Harta:

Imagini:

 

Alte date:

Data publicarii: 2021-10-16
Vizualizari: 971

Forum/Comentarii:

# 1 Nume: Marius Mihai Email: cegoltar.md@gmail.com Data: 2021-11-01 10:30:27

Eu și soția, de când am aflat că e însărcinată, ne-am apucat să căutăm apartamente cu 2 camere în Iași, ca să îi putem face celui mic o cameră minunată și, totodată, să aibă destul spațiu de joacă. Complexul imobiliar Royal Town ni s-a potrivit și pentru că are o infrastructură comodă. Soția poate ieși ușor la plimbare cu bebelușul, poate savura o cafea, iar eu îmi pot face rutina de sport direct lângă casă. Recomand cu încredere familiilor tinere. 
 

# 2 Nume: Amalia Email: amalia.catalinn@gmail.com Data: 2022-03-14 11:55:55

Eram în căutarea unor apartamente noi în Iași Copou pentru familia mea, dar și a părinților, însă ofertele nu mi se păreau prea atractive. Ori amplasarea nu mi se potrivea, ori prețul. Până am dat de compania Royal Town. Vreau să mulțumesc echipei pentru receptivitatea cu care mi-au oferit informațiile necesare și pentru deschidere. Am simțit că sunt un client într-adevăr respectat, de la care se așteaptă satisfacție, nu doar bani. Țineți-o tot așa!

# 3 Nume: Cristina Grecu Email: prottoaxamd@gmail.com Data: 2022-03-14 12:23:08

Îmi doream un apartament cu 1 cameră pentru că sunt tânără și condiția de bază era să fie în bloc nou. Nu am chef de vecini gălăgioși sau de probleme cu țevile. Respectiv am optat pentru Royal Town. Cred că am luat cea mai bună decizie ever.

# 4 Nume: Adrian Email: sasuadrian9@gmail.com Data: 2022-06-01 17:11:42

Am tot căutat despre royal town păreri și mare mi-a fost mirarea să văd că un dezvoltator imobiliar are un feedback așa bun de la clienții săi. În plus, mi-au plăcut ofertele de preț pentru apartamente noi în Iași la Copou, o zonă perfectă pentru mine și familia mea. Am ales locuința dorită și iată-ne deja instalați. E perfect! Recomandăm cu încredere!

# 5 Nume: Bogdan Email: sasha.trill22@gmail.com Data: 2022-06-01 17:50:27

Am accesat royal town online și am ales repede un apartament în Iași cu două camere. Ne place locuința mult, mai ales copilului nostru. E perfect!

# 6 Nume: Paul Tonea Email: antonpaul65@gmail.com Data: 2022-07-13 09:11:26

Eram cumva reticent cu privire la royal town în opinii, deoarece mi se păreau puțin prea glamour. M-am înșelat amarnic. Au efectiv cea mai bună ofertă pentru apartamente noi în Iași la Copou. Am primit consultație rapidă și am ales apartamentul pe care-l căutam fără bătăi de cap în plus. Buni băieți! Recomand!

# 7 Nume: Bianca Email: biancarosse86@gmail.com Data: 2022-09-26 22:50:45

Sunt studentă și părinții au decis să-mi dăruiască un apartament cu 1 cameră în Iași. Doar la royal town prețurile sunt adecvate și acum am locuința pe care mi-am dorit-o, fac sport și merg la ore cu cea mai mare plăcere! Mulțumesc, Royal Town.

Comentează:

Nume:*
Telefon:
Email:*
Web Site:
Comentariu:*
Validare:*

Note:

1. Cimpul marcat cu * este obligator.
2. Comentariul va fi publicat dupa ce va fi verificat de operator!