Descriere:
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:"Fluxmeșter V.A. este producător de ferestre și uși din PVC din 2009. Un proces de producție bine organizat cu echipamente germane moderne garantează calitatea înaltă a produselor noastre. Respectând promisiunile noastre, ne străduim mereu să oferim ceva mai mult decât vă așteptați.
Cheia succesului este atenția la detalii.
Toate modelele de ferestre și uși pot fi executate în diverse completări, satisfăcând astfel nevoile oricărui client. În fiecare zi lucrăm astfel încât calitatea produselor și serviciilor companiei noastre să devină și mai mare."
Adresa:or. Chişinău, Balcani
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Școala de fotbal pentru copii de la 3 ani TRACIA – Este o rețea privată de școli de fotbal pentru copii de la 3 ani cu filiale în sectoarele Telecentru, Buiucani, Botanica și Ciocana. TRACIA antrenează copiii după metode olandeze și pune accentul pe dezvoltarea multilaterală și pe disciplină. Mai multe detalii pe: TRACIA.md, pe pagina Facebook sau la numărul 069279777.
Adresa:or. Chişinău, Independentei
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău, Alba iulia
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Specialiștii Steklopaket.md in mod profesionist si in cel mai scurt timp pot sa indeplineasca orice tip de reparatie, reglare sau profilactica a geamurilor din PVC. Apelati la serviciile echipei noastre si geamurile d-stra vor functiona mereu impecabil!
Adresa:or. Chişinău,
vezi mai multe detalii aici
Descriere:
Adresa:or. Chişinău, Meșterul Manole
vezi mai multe detalii aici
Descriere:HiSky este o companie cu capital sută la sută privat apărută din dorința sinceră de a deveni o alternativă atractivă pe piața locală și regională. Compania pornește la drum având la bord specialiști cu multă experiență în domeniu și o echipă care împărtășește aceeași pasiune: pasiunea pentru industria aviatică.
Operăm zboruri către cele mai importante destinații din Europa. Politica noastră de prețuri îmbină armonios principiile low-cost cu o gamă largă de servicii adiționale taxate de o manieră transparentă astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire financiară pe alegerea lor. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, dar indiferent pe care-l veți alege, veți avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil.
Adresa:or. Chişinău, Str. Armeneasca, nr. 28, et 4, MD - 2012
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, fondată în 1995 mun. Chișinău și care activează la nivel internațional, exportând tâmplării în Europa și SUA. Producem tâmplării PVC din sisteme de ferestre Rehau. De asemenea, producem uși de interior din MDF, lemn natural și sticlă călită, uși de intrare blindate pentru apartamente și uși de intrare din lemn natural pentru case și vile
Adresa:or. Chişinău, Str. M. Kogălniceanu
vezi mai multe detalii aici
Descriere:"Absolut Studio" О.О.О. предлагает вам консультации по инвестированию в недвижимость, для всех видов зданий.
- Оценка Стоимости Инвестиций
- Проектирование (архитектурного, инженерного раздела и т.д.)
- Project Management - Управление и организация строительного процесса

"Absolut Studio" S.R.L. vă propune servicii de consultanță pentru investiții în domeniul imobiliar, indiferent de complexitatea construcției.
- Estimare Cost Investiție
- Proiectare (compartiment Arhitectură, Inginerie etc.)
- Management în construcții Project Management (planificarea, organizarea etapelor de construcție)
Adresa:or. Bălţi, str. 31 August 1989
vezi mai multe detalii aici
Descriere:Finstar Financial Group este o companie internațională de investiții privată care operează în Europa, SUA, Asia, America Latină și CSI. Grupul este axat pe fintech, dar istoric a avut un mare succes în domeniile serviciilor financiare, tehnologiei informaționale, retail FMCG, mass-media și imobiliare. Finstar are 20 de ani de experiență în lansarea de proiecte noi, restructurarea companiilor existente, încheierea de acorduri de parteneriat, fuziuni, achiziții și investiții în start-up-uri.
Adresa:or. Chişinău, bl.Stefan cel Mare
vezi mai multe detalii aici